Finland_Lapland_winter_pink_sunset

DIT IS WAAROM LAPLAND DÉ BESTEMMING IS VOOR DE ALL YOU NEED IS LOVE KERSTSPECIAL!

Wat een geluk en romantiek spat er van de beeldbuis af wanneer je naar de All You Need Is Love kerstspecial kijkt. En vrijwel ieder jaar speelt het zich af in een sprookjesachtig winterbos. In 2021 brengt Robert ten Brink opnieuw tientallen mensen bij elkaar in het lieflijke Lapland. En laten we eerlijk zijn: Lapland is dé bestemming voor romantische rendez-vous en ontmoetingen met mensen die je jaren niet gezien hebt.

Geschreven door Eline van Dam op 23-dec-2021 15:00:00

Na een jaar in eigen land gebleven te zijn, reisde de crew van All You Need Is Love - en alle geluksvogels die geliefdes eindelijk weer in hun armen konden gaan sluiten - afgelopen maand af naar Lapland. Het sprookje kon weer beginnen.

Romantiek, heel veel emoties en prachtige decors staan voor de All You Need Is Love kerstspecial van 2021 weer op het menu. Maar waar is deze special opgenomen? En hoe beleef je zelf zo'n romantische vakantie in Lapland? We vertellen je er alles over in dit blog.

 

Lapland-5

Waar is All you Need Is Love 2021 opgenomen?

Het is de vraag der vragen: waar is All You Need Is Love opgenomen? In 2018 werden eenzame kerstvierders meegenomen naar het Finse Levi. In 2019 ging Robert met iedereen naar Zwitserland en in 2020 werd een Nederlands kasteel als decor gebruikt. 

In 2021 gaan we naar het Finse Kakslauttanen! Dit plaatsje ligt vlakbij Saariselkä in Fins Lapland. Een prachtige plek in het ongerepte noorden van het land. Hier vind je sprookjesachtige bossen waar husky's vol enthousiasme doorheen rennen, glooiende heuvels waar je al je energie kwijt kunt tijdens het sneeuwschoenwandelen en skiën. En wat je hier ook niet wil missen is het magische noorderlicht dat hier geregeld aan de hemel verschijnt.

 

Lahti_winter_Lehmonkarki_by_Julia_Kivela_High_res_5W2A5979

Zo beleef je zelf die romantische vakantie in Lapland

Wil jij ook met je partner de liefde vieren in de romantische bossen van Lapland? Reis dan nog deze winter mee naar het Winterwonderland van Europa. Speciaal voor alle liefdeskoppels en Lapland liefhebbers hebben wij het All you need is Lapland liefdesarrangement samengesteld.

Tijdens deze 8-daagse Lapland vakantie verblijf je midden in de bossen in een traditionele houthakkershut. Deze hut is gebouwd van dikke keloboomstammen en er zit onder andere een keukentje, een open haard en een eigen sauna in. Op loopafstand van de bungalow vind je een sfeervol restaurant waar je 's avonds romantisch dineert en 's ochtends heerlijk ontwaakt.

 

luostotunturi-log-cabins-11-

Je kunt de week helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Stap op de sneeuwscooter en scheur door de bossen. Of ga op rendiersledetocht met dé dieren van Lapland. Er is van alles mogelijk. Bij deze reis zit in ieder geval een huskysafari van tien kilometer en een romantisch diner in een Wilderness Kota inbegrepen. En je vliegt natuurlijk met een directe vlucht vanuit Nederland naar Fins Lapland.

Ook niet onbelangrijk: je vertrekt op 13 februari. Dan spendeer je de dag van de liefde in 2022 in het witte Winterwonderland van Lapland!

Benieuwd naar deze All you need is Lapland-reis? Je vindt 'm hier.

Bekijk de valentijnsreis

 

sky-kitchen-view-dinner-8-

Win deze valentijnsreis naar Lapland!

Je leest het goed: je kunt deze romantische reis naar Lapland winnen. Onder alle boekers verloten wij namelijk één keer een gratis reis. Boek tussen 23 december 2021 en 14 januari 2022 het All you need is Lapland valentijnsreis en maak kans op het retour ontvangen van het arrangement.

Mee doen? Klik hier!

Win de All you need is Lapland valentijnsreis

 

We wensen je alvast hele mooie kerstdagen toe - en veel plezier met kijken van de All You Need Is Love kerstspecial in Lapland!

Eline van Dam

Geschreven door Eline van Dam

Op de hoogte gehouden worden over Lapland? Meld je aan voor de nieuwsbrief.